Welkom bij de Vermeer Groep

De Vermeer Groep bestaat uit Vermeer Maatvoering, Vermeer Expertise en Vermeer Landmeten. De Vermeer Groep is een onafhankelijke partij met een collegiale sfeer. Oprichter Jan Vermeer besloot in 2000 te starten met Vermeer Maatvoering. Inmiddels bestaan we uit 3 bedrijfsonderdelen en zijn we met een team van ruim 60 collega’s dagelijks door het hele land actief. Het woord ‘nee’ kennen we niet bij Vermeer, we denken vooruit voor onze klanten en halen altijd het maximale uit een dag samen met onze medewerkers.

 

Onafhankelijke specialisten sinds 2000

Oprichter Jan Vermeer besloot in 2000 te starten met Vermeer Maatvoering. Sinds die tijd is Vermeer Maatvoering een onafhankelijk bedrijf gespecialiseerd in maatvoering en met Vermeer Landmeten gespecialiseerd in landmeetkunde. Met een team van rond de 40 specialisten werken we al jarenlang voor diverse toonaangevende opdrachtgevers.

In 2014 is de Vermeer Expertise tak opgericht, met als directeur Erik Goris. Wegens zijn jarenlange ervaring bij de marktleider en een adviserende rol bij het NIVRE, was hij hiervoor de ideale kandidaat. Het team van Vermeer Expertise bestaat uit ruim 15 betrokken collega’s die gespecialiseerd zijn in bouwkundige opnames.

Sinds 2022 bestaat onze divisie Landmeten. Samen met 5 collega’s wordt er gewerkt voor uiteenlopende opdrachten door heel Nederland. Een sterk groeiende organisatie met ruimte voor meedenkers.

Inmiddels zijn wij een Groep met 3 bedrijfsonderdelen en zijn we met een team van ruim 60 collega’s dagelijks door het hele land actief.

Kijk hier voor onze openstaande vacatures: Alle vacatures bij de Vermeer Groep – Vermeer Groep