๐„๐ž๐ง ๐Š๐ข๐ฃ๐ค๐ฃ๐ž ๐ข๐ง ๐๐ž ๐†๐ž๐ซ๐ž๐ž๐๐ฌ๐œ๐ก๐š๐ฉ๐ฌ๐ค๐ข๐ฌ๐ญ ๐ฏ๐š๐ง ๐ž๐ž๐ง ๐‹๐ž๐ž๐ซ๐ฅ๐ข๐ง๐  ๐‹๐š๐ง๐๐ฆ๐ž๐ญ๐ž๐ซ/๐Œ๐š๐š๐ญ๐ฏ๐จ๐ž๐ซ๐๐ž๐ซ!

Bij Vermeer Groep geven we jou als junior de juiste apparatuur in handen, zodat jij helemaal klaar bent om de wereld te meten en te verkennen!

๐—ช๐—ฎ๐˜ ๐—ธ๐—ฟ๐—ถ๐—ท๐—ด ๐—ท๐—ถ๐—ท ๐—บ๐—ฒ๐—ฒ?

๐‘ป๐’๐’•๐’‚๐’ ๐’”๐’•๐’‚๐’•๐’Š๐’๐’: Een Total Station is een meetinstrument dat wordt gebruikt voor het nauwkeurig inmeten en uitzetten van punten d.m.v. hoeken en afstanden.

๐‘ฎ๐‘ท๐‘บ: GPS wordt gebruikt voor inmeten en uitzetten van punten door gebruik te maken van satellieten. Hierdoor zijn efficiรซnte terreinmetingen mogelijk.

๐‘ฝ๐’†๐’๐’…๐’ƒ๐’๐’†๐’Œ: In het veldboek worden alle meetgegevens opgeslagen zodat we dit binnen kunnen verwerken tot het gewenste product van onze klanten.

Oh ja, en als kers op de taart: je krijgt zowel een telefoon als een bedrijfsauto van de zaak mee!

Check op onze site de vacature voor een Leerling Landmeter/ Maatvoerder.ย 
Is het iets voor jou?
Droom je van een carriรจre waar elke dag anders is? Belย  +31 6 83713027 of stuur je CV en motivatie naar โœ‰๏ธ [email protected]